Dwaaldetectiesysteem

Admin/ september 3, 2020/ Uncategorized

Kempenhaeghe is een derdelijns expertisecentrum voor de diagnose en behandeling van epilepsie, slaap- en waakstoornissen, neurologische leer- en ontwikkelingsstoornissen en epilepsiewoonzorg. Kempenhaeghe heeft op meerdere locaties het Locare detectiesysteem van Interdex geinstalleerd.

Draagbare cliënten tag met slotje

De basis van het dwaaldetectiesysteem is het detecteren van gebruikersvriendelijke tags, die de bewoners dragen. Door gebruik te maken van één of meerdere leesunits kan de locatie van een bewoner worden bepaald. Er zijn meerdere dwaaldetectie demo units beschikbaar voor instellingen die een demonstratie wensen op locatie of het systeem voor een bepaalde periode zouden willen testen. Het betreft hier apparatuur voor alarmering en localiseren van personen zowel binnenshuis als buitenshuis.

Website Locare : https://locare.nl/

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over deze toepassing.

Deel dit Bericht