NFC tags

Admin/ september 3, 2020/ Uncategorized

NFC tags worden steeds meer ingezet voor industriele toepassingen.Voor het uitlezen van NFC tags is geen speciale RFID reader nodig, dit kan ook met een mobiele telefoon.De leesafstand van NFC tags is beperkt, dit betekent in de praktijk een leesafstand van ca. 1 tot 5 cm. Indien dit geen probleem is kan het aanbrengen van NFC tags op producten een uitkomst bieden om producten te voorzien van een unieke ID. NFC tags zijn beschikbaar als hardtag of als label met specifieke kenmerken zoals IP klasse en bevestigingsopties.

Voorbeelden van NFC toepassingen:
Product identificatie
Track en tracing
Uitlezen van fabrieksinstellingen e.d.
Koppeling naar handleidingen en video’s
Uitlezen van kalibratie schema’s voor gereedschappen

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Deel dit Bericht